Kieszonki francuskie z serem, szynką i pieczarkami

 


Kieszonki z ciasta francuskiego to propozycja imprezowej przekąski, idealna, pyszna i szybka. 

Najbardziej lubię mało wyszukane dania. Nie lubię długo stać w kuchni, ale nie lubię także odgrzewanych "staroci". Zawsze wolę zdobić coś na świeżo,  nawet z półproduktów. 

I tak oto powstały kieszonki z ciasta francuskiego. Super imprezowe smaki!!

Możemy przygotować je z tym, na co akurat macie ochotę, albo zgodnie z zasadą zerowaste i zawartością naszej lodówki.

U mnie ta akurat wersja z szynką, pieczarkami i startym żółtym serem. Całość doprawiona obficie pieprzem i solą i zawinięta w ciasto francuskie. Pieczone tuż przed przyjściem gości, podawane zawsze  ciepłe z sosem czosnkowym lub ulubionym keczupem.

Smacznego!

Komentarze

instagram @FIT_GRUBBA

Copyright © Fit Grubba